Savremeni dekorativni enterijeri Veliki imperijalni lusteri sa stolom

Moderna dekorativna enterijera velika imperijska rasveta lustera sa trpezarijom Specifikacija lustera Fotografije lustera FAQ Korisnički servis Odgovori na redovna pitanja kupaca 1. Mogu li pregovarati o cenama? --------------------------------------- Da, mi možemo razmotriti popuste za ...

Detalji o proizvodu

Moderna dekorativna enterijera velika lustarska svetiljka sa trpezarijom

Specifikacija lustera

Tip

Moderna i evropska

Brand

Rebecca Lighting

Izvor osvetljenja

E27

Veličina

D600 * H370mm

MOQ

5kom

Finish

Ogledalo

Materijal

Nehrđajući čelik

Upotreba

Spavaća soba, Hotel, Dinning room, Lobby

Izvorni prostor

Guangdong, Kina

Fotografije lustera

文字 介绍 403.png

文字 介绍 405.png

文字 介绍 408.png

FAQ

Korisnička služba Odgovaranje na redovna pitanja klijenata
1. Mogu li pregovarati o cenama?
---------------------------------------
Da, mi možemo razmotriti popuste za višestruko opterećenje kontejnera mešovite robe ili rasprodaje pojedinačnih proizvoda.

2. Koliko dugo traje da izvršim moj nalog?
-------------------------------------------------- --------
To zavisi od veličine i složenosti naloga. Molimo vas da nam upoznate količinu i kodove stavki tako da možemo savetovati raspored proizvodnje.

3. Koliko će biti troškova isporuke?

------------------------------------------------
Ovo zavisi od veličine vaše pošiljke i načina isporuke. Kada smo se upitali o troškovima isporuke, nadamo se da nam date informacije o detaljima kao što su kodovi i količina, vaš povoljan način isporuke, (vazdušnim putem ili preko mora) i vašu određenu luku ili aerodrom. Bićemo zahvalni ako nam možete poštedeti nekoliko minuta da nam pomognete, jer će nam omogućiti da procijenimo troškove zasnovane na dostavljenim informacijama.

4.Zašto ne navedete svoje cene na vašoj web stranici?
-------------------------------------------------- --------------------
Mi smo kompanija koja se bavi poslovanjem i rijetko prodaje potrošačima terminala. S obzirom na interese naših klijenata i privatnost, mi stvarno ne objavljujemo naše cijene na našoj web stranici. Razlog je taj što naš klijent ne želi da se njihov trošak prikazuje potrošačima. Nadamo se da možete nam dostaviti formu ciljne cene jer mi stvarno trebamo istražiti naša tržišta, što nam pomaže da se prilagodimo potrebama našeg klijenta i pružimo im više informacija o novim proizvodima. Takođe nam pomaže da proverimo da li je istraga iz dobronamjernog posla ili ne.

Profil kompanije

Fabrika fabrika za osvjetljenje Rebecca je osnovana 2004. godine. Mi smo jedan od vodećih proizvođača dekorativnih lampe, posebno za hotelske lampe u Kini.
Uz bogato iskustvo u oblasti osvetljenja i izvoznim poslovanjem već više od 14 godina, možemo vam ponuditi najbolje rješenje za osvjetljenje za vaš hotel, odjeljenja, stambene kuće, vile i odmarališta.
Mi pružamo pouzdanu post-prodajnu uslugu, konkurentnu cenu, proizvode visokog kvaliteta i OEM uslugu.

文字 介绍 2675.png

文字 介绍 2678.png

Napomena

O pošiljci:
Možete odabrati ekspresnu isporuku, vazdušni saobraćaj ili pomorski prijevoz. Sve zavisi od količine naloga.
1, ekspresna isporuka - FEDEX, DHL, TNT, UPS, EMS.
Za malu količinu, kao što je jedan ili dva ili deset komada, možete odabrati ekspresnu dostavu koja će biti brža i sigurnija, a možete primati robu u svojoj kući, osim na udaljenom području.
2, Airfreight,
Takođe, za malu količinu. Više je ekonomičnije od ekspresne isporuke, ali morate napraviti carinjenje u vašem lokalnom gradu za sebe.
3, Seafright,
Kao najkompozičnije prevozno sredstvo, seafright je pogodan za rasutu robu i kompletan kontuirni teret, ali će muuču više puta stići do vašeg odredišta.
Uz toliko dugogodišnjeg iskustva u izvozu dekorativnih lampi, možemo Vam pružiti najbolju uslugu kao što je kontejner za rezervaciju, čineći prilagođeni parking.
Ako ste u interakciji sa našim proizvodima, nemojte oklevati, molimo kontaktirajte nas.

文字 介绍 3656.png

Tel: + 86-760-87682576
+ 86-760-87682575
+ 86-13590962075
Faks: + 86-760-87669342
Skype: Rebecca80301
WhatsApp: +8613590962075

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti