Dom > Vijesti > Sadržaj

Kupiti luster savjeti

Jul 13, 2017


Luster, visoko kvalitetni dekorativne rasvjete montiran na Strop u sobi. Luster bilo žice ili željeza vješanje, može ne biti viseće prekratak, ometati normalan liniju ili osjetiti blistav. U blagovaonica luster, naprimjer, idealna visina je da se formira bazen svjetlosti za večerom, ali to neće ometati publiku na stolu vida. Luster suspenzija sada opremljena proljeće ili visina ispravljača i pogodan za podove različite visine i potrebe. Home rasvjeta je najvažniji korak za ukras u kući, luster dobro osvjetljenje može biti vrlo dobar i Odražavaju cijeli dom ukras efekt.

Xiaobian naučiti kako kupiti lustere nekoliko savjeta: 1, najbolji izbor može biti instaliran izvor svjetlosti štedi energiju lustera. 2, nemojte odabrati oplata luster, vrijeme polako blijediti. 3 za odabir svih metala i stakla i drugih materijala iznutra i izvana iste luster. 4, luster ne biras previše jeftin lusterima, da bi na određene kvalitete. 5 najbolji izbor sa pod-kontrola prekidač luster može biti lokalni svjetlo. 6, luksuzna lustera općenito prikladan za obostrani stambene, jednostavna niskog tlaka Lampiona za generala stambene. Najskuplje je najskuplji kristalni lusteri, ali pravi kristalni lusteri rijetko kristalni lusteri se uglavnom prodaje na Guangdong i drugim mjestima po jugu, luster sjeverno od prodaje je vrlo mali, koji se također odnosi na kvalitetu Sjeverna zraka, jer kristalni lusteri na Easy to počistiti prašinu. Potrošači odabrati najbolje s pod-kontrola prekidač luster pa ako još možete lokalne svjetlo luster.

U građevinski i instalacijski radovi, Strop je sliku o metodi ugradnje, odnosi se na instalaciju opreme (kao što: svjetla, zvučnici, i sl.) s funkcijom čvrsto montirana na stropu, kontrolu linije su na stropu, često Koristi za neto visinu od malih soba. Luster Strop luster se odnosi na luster na dnu putovanje, adsorpcija na krovu vise svjetiljke.

Definicija lustera: sve visi dolje lampe su klasificirani kao lusteri. Luster bilo žice ili željeza vješanje, može ne biti viseće prekratak, ometati normalan liniju ili osjetiti blistav. Luster suspenzija sada opremljena proljeće ili visina ispravljača i pogodan za podove različite visine i potrebe.

Luster instalacije

1, instalirati svrdlo

Odaberite odgovarajuću bušilicu → instalaciju postupak, rupu na stropu igrati 6mm, instalacija je odabrati odgovarajuću bušilicu specifikacije

2, u potrazi za usisavanje ploča na gornjoj ploči rupe

Odbor obješena na stropu ploča → → → → na vrhu vijka, ako pronađete položaj nije usklađeno, Obratite pažnju da podesite poziciju vijka

3, bušenje

Marka na zid → bušenje, bušenje vremena morate paziti na dubini rupe

4 širenje vijak

Ekspanzija rase vijak u rupu → uključio cekica

5, dugotrajna vješanje ploča

Proširenje vijak u potpunosti Ugrađena u zid → fiksni viseće ploče, luster svakako instalirajte solidan, ne bude drvena vijka pomak

6, fiksna stropna svjetiljka tijela i

Viseće ploče i stropa ploča sa vijak gore → Zategnite vijak → fiksni dobar poklopac

7, instalacija hlad

Oprez: Prilikom instaliranja uređaja električne rasvjete u zidane strukture, korištenje ugrađene kuke, vijci, vijaka, vijaka, utikači najlon ili plastične čepove. Ne koristite drvene klinove. Ako nema posebnih zahtjeva, zida otvore još 6MM. Za vašu sigurnost i čvora za svoju obitelj i svoju obitelj, budite sigurni da obratite pozornost na gore navedene dvije točke.