Dom > Vijesti > Sadržaj

Podna svjetiljka je naširoko koristi u moderan dom

Jul 25, 2017


U home rasvjeta uređenje, podna lampa je najviše jednostavan za čišćenja link. Može poslužiti kao malom prostoru glavne lampe, ali i kroz osvjetljenje drugačijem svjetlu i unutarnji svjetlom okoliš da odgovara na promjene. Podna svjetiljka općenito stavlja na rubu kauč, podna lampa svjetlost je mekana, podne lampe navečer gleda televiziju, efekt je jako dobar. Podna svjetiljka abažur materijal je bogat u raznolikosti, potrošači mogu birati prema njihovim željama.

Podna svjetiljka je naširoko koristi u modernog doma, obično smještena u dnevni boravak i prostor za odmor, na kauču, čaj tablice uz korištenje upoznati lokalne rasvjete i dekorativni ukras obiteljskom okruženju potreba. Općenito ne treba stavljati uz visok namještaj i kreće prostora. Strani prouzročio neugodnosti. Sljedeći, razumjeti karakteristike podna lampa.

Podna lampa samo kao lokalne rasvjete, ne može uzeti u obzir cijeli prostor i mobile povoljno, može biti učinkovito za lokalnom području stvoriti toplo efekt. Ako osvjetljenje metoda podna lampa je izravno silazna projekcija, podne lampe pogodan je za čitanje i tako dalje, to možete podesiti cijeli svjetlo promjena Mada indirektno osvjetljenje. Podna svjetiljka abažur treba biti ispod 1-2-1,8 metara iznad zemlje.

Podna lampa ima reflektor kupola, jednostavan i velikodušni, lijep izgled, ukrasne Jake. U ovom trenutku, bačve kupola je više popularan, svjetla oblik, fenjer oblik također se više koristi. Podne lampe također možete napraviti domaći pokriva, kao što su korištenje filma bijeli film i slikarstvo od velike abažur, vrlo zanimljivo.

Nosač svjetiljke sastoji od metala, rotacijski drva ili materijala koristeći prirodni oblik. Izbor ili proizvodnja nosača i baze, moraju se uskladiti s abažur, ne mogu imati "mala osoba nosi veliku kapu" ili "dobro poput Dai cilindra" neravnoteža u smislu.

Ugao lampa, također pripadaju podna lampa i tako dalje, podne lampe je također većoj veličini lampe, ali dodaje se visoka i niska sjedala. Iz funkcije ugla lampu i podna lampa isto, modeliranje,... izgleda ozbiljna i elegantan, to je često boca-tip, cilindrično tijelo, sa kišobranom ili cijev u obliku kupole, sofe ili namještaj kut, vrlo lijepa.

Kad gledate TV, možete staviti skupa na kauč stol ili stavite podna lampa na terenu, emitira blagi sjaj smanjiti svjetlo TV ekrana na iritaciju očiju.

Dnevni boravak s kauč možete ukrasiti podna lampa iza kauča. Podne svjetiljke ne samo kako bi se osiguralo svoje čitanje potrebe, ali također će utjecati na obitelj gleda TV. Podna lampa visine je općenito 115-135cm, ako možete podesiti visinu ili nijansu kut od najboljih. Oblik i boja svjetiljke bi trebao biti kompatibilan s namještajem za dnevni boravak.

Ako je potrebno, također možete pogoditi svjetlo na podu, podne lampe koristiti kao pozadinske rasvjete, Podesite visinu lampu možete promijeniti Promjer otvora, pa kao i kontrolirati jačinu svjetlosti, stvoriti maglovit ljepote.

Mnogi ljudi imaju naviku čitanja i pisanja po noći, spavaća soba je intimni, tako da je zgodan stisnuti mali studija u spavaćoj sobi bez ometanja obitelji. Možete dizajnirati mali stol kraj kreveta, možete dizajnirati dvoslojna policama suspendirane u zraku, uz podna svjetiljka, podne lampe toplo i sažeto malih studija se nalazi u spavaćoj sobi.