Dom > Vijesti > Sadržaj

Podna svjetiljka metoda održavanja

Jun 15, 2017


Podna svjetiljka nabave znanja

1, otkrivanje svjetlosti: većina Strop je bijela, smo bijelo svjetlo, a neki vlasnici na izborima kad svjetla će pronaći kako neki Strop lagani izgleda svjetlije i neke tamnije, malo bijelo Ljubičaste ili plave, koja je zbog različite svjetlost učinkovitost izvor svjetlosti i boja temperatura uzrokovana različitim, i neke male proizvođača izvora svjetlosti je svjetlo vrlo niska efikasnost, ali kako bi se gosti izgleda svjetlije, stavi boja temperatura je visoka, tako da izgleda svjetlije, zapravo nije stvarno svijetla, iluzije ljudskog oka jedini, dugoročne vizije u ovom okruženju će biti sve gore. Ako identificirate, odnosno imati drugo svjetlo, samo svjetlo, i stoji pod lampom čitanja, ako to izgleda rukopis jasan, Svijetao, to pokazuje da je svjetlo bolje, svjetlost učinkovitost, ako ne jasno, jadna, jednostavniji način, to je , Kat lampe na dlanu da svjetlost pored palme vidjeti boju, ako ružičaste, pokazuje temperaturu boje je dobar, boja je također dobro za srce plave ili Ljubičaste, boja temperatura je previsoka.

2, u nabavku poda montirati podna lampa, uzeti u obzir visinu od velikih boginja i drugih faktora, ako Strop je prenizak, svjetlo može samo fokusirati na lokalnom području, Učinit će ljude da se osjećaju previše svijetlo Pretiho. Istovremeno, korištenje poda montirati podna lampa, doma Strop je najbolje za bijelu ili svjetlo, Strop materijala je najbolje odražava učinak.

3, ako kupite 'modeliranje upišite podna svjetiljka', ova lampa može se reći da se koristi za rasvjetu, to je više kao kod kuće u okolini 'svjetlo carving'. Naravno, kupiti ovu vrstu podna svjetiljka, podne lampe uzeti u obzir i sveukupni stil kuće dosljednost. Kao što su gusta krv cvijet kamen klasičan klasične svjetla i japi stil pojednostavnjeno modernog namještaja je Poljaci odvojeno.

4, usmjeriti tip podna lampa da obratite pozornost na kupnju, hlad pod najboljim nego donji kraj oka, tako da to neće biti zbog žarulje kako bi oči se osjećati neugodno. Osim toga, unutarnji svjetlo je prevelika povećati opterećenje očiju, pokušajte odabrati zatamnjenje svjetiljke. Kada se koristi, jer izravne svjetlosti vrsta svjetlosti, najbolje je izbjegavati ogledala u blizini čitanju i stakleni proizvodi, podne lampe kako ne bi uzrokovati nemir uzrokovan odraz je.

Podna svjetiljka za čišćenje

1, ako je lampa nemetalnih, mokro platno mogu biti iskorištene da bi se izbjeglo nakupljanje prašine, koji utječu na rasvjeta efekt.

2, vlaga je ključ za održavanje rasvjete, posebno kupatilo, kupaonica svjetiljke i kuhinji štednjak prednjih svjetala, bi trebao biti instaliran otporno na vlagu lampa poklopac kako bi se spriječilo vlaga upada, kako bi se izbjeglo korozijskih oštećenja ili Propuštanje kratkog spoja.

3, dom je najbolji za čišćenje vode, sve dok suhe maramice može biti izbrisan s vodom, ako ne dirajte vodu za suho, Izbjegavajte svjetla odmah nakon brisanje vlažnom krpom.

Podna svjetiljka održavanja

1, čišćenja i održavanja treba biti oprezni da ne promijenite strukturu lampe, podne lampe ležerno zamijeniti lampu dijelova, nakon kraja čišćenja i održavanja, bi trebao biti instaliran kao što je lampa, ne propustite, zagubljena rasvjete dijelova.

2 uporaba lampe što je više moguće do čestih promjena, jer svjetla u česte početi trenutak kroz trenutnu nit je veća od normalne radne struje, čineći vlakna temperatura povećana naglo ubrzan sublimacija, što će uvelike smanjiti svoj život, minimizirati prekidača lampe.