Dom > Vijesti > Sadržaj

Luster čini atmosferu obrok vrlo dobar

Sep 18, 2017


Sobu možete bez lustera, ne samo osvjetljava sobu, ali također ističe cijelu sobu ukusa, svaki izbor lampa privjesak, svi moraju surađivati s cijelom dekoracija stil, konačni sobi efekt može biti dobar.

U restoranu najviše potrebe za lustere, kreativni lustera možete napraviti atmosfera obrok je vrlo dobra, Poticat će razmjenu dvoje ljudi, veoma je vjerojatno da ishod konačni razgovor će biti izvještačen mimo ovaj mali luster , izaberite luster, luster mora uzeti u obzir prethodno, ne može biti neuredan.

Mnogim ukusnim kompanije se zalaže za stvaranje opušteno okruženje, ovo može poticati kreativne osobe ocijenili neka osoba u društvo, nesvjesno počeo razmišljati o tome što učiniti danas i dobar luster, moramo stvoriti okruženje za u oko dotting olovke; Jasno je da dobar luster je vrlo važno.

Jednostavan stil je sada odabrati ljude kao što je jako puno, tako jednostavan privjesak svjetiljka je također puno ljudi! Luster nam daje osvjetljenje i ima učinak ukrašavanja. Luster iako je jednostavna luster, ali i mnogo vrsta Oh, onda je sljedeće serije zajedno vidjeti jednostavan privjesak svjetiljka tipa uvođenje bar! Želim shvatiti ovo možete pogledati na Ah! Nadam se možete pomoći svima Oh!

Svjetiljka privjesak: visi luster u unutrašnjosti Strop dekorativna rasvjeta, lusteri su još uvijek puno stila, lusteri žica ili objesiti Viseću željeza, u vrijeme instalacije ne visi prenisko, luster to će ometati normalno očima ljudi ili sjajan.

Po blagovaonica luster, naprimjer, u blagovaonica Strop dizajn visinu, mogu formirati bazen svjetla na stolu, ali neće ometati tablice na pogled bulumentu. Sada puno privjesak svjetiljka vješalica je opremljen s proljeća ili visina ispravljačem, može biti pogodan za različite visine kat i potreba.

Lusteri su još uvijek puno stila, a zatim na različitim mjestima koristiti luster također različitih, često korištene lusteri su: europski svijećnjak lustera, kineski lustera, kristalni lusteri, Pergament lustera, modni lusteri, svjetiljke u obliku konusa, ukazao stan fenjer, struka poklopac svjetiljke, pet tanjura loptu privjesak svjetiljka, Magnolija fenjer, kao što su masline lustera.

Kristalni lusteri su više pogodna za korištenje u dnevnom boravku i restoran, neki prostor je relativno velik, u spavaćoj sobi smo obično koriste privjesak svjetiljka lusterima i dugo lusteri dva u upotrebi jedan luster se koristi u spavaćoj sobi, blagovaonica soba i dvostruko luster koristi se u sobi dnevnog boravka restoran. Pri instalaciji luster, Obratite pažnju na visinu, na najnižoj točki luster je ne manje od 2.2 metra od tla.

Luster instalacije razmatranja

Za instalaciju, je potrebno utvrditi oblik lustera po visini sloja, privjesak svjetiljka na sloj je još uvijek vrlo zahtjevan, luster sloj visine je nizak, nije pogodan za velike lustere. Ako je visok stupanj kuća, možete slobodno odabrati luster stilu i formi, može biti zakrivljeno, krug, Kvadrat, u obliku i pomoću velike površine stropa možete smanjiti visinu sloja.