Dom > Vijesti > Sadržaj

Kristalni luster je simbol modernog stila

Sep 07, 2017

Kristalni lusteri koji koriste savremeni koncept modnog dizajna, zadržali su originalni kineski stil, čineći ga novim kineskim stilom. Ovo je kombinacija tradicionalnog i modernog, da se nasledi tradicija, ali i razvoj tradicionalnog, može se shvatiti kao kućna kultura kroz vrijeme i prostor. Kristalni luster Ovaj stil kristalne lampice pokazuje čistu racionalnost savremenog mentaliteta buntovnika, simbol postmodernog stila, koji favorizuju mladi potrošači.

Kristalni lusteri u kombinaciji sa evropskim klasičnim i modernim minimalističkim vodenim stilom, predstavljaju novu evropsku modernu svetlost. Njegov dizajnerski stil zadržava i originalni klasični, Kristalni luster, ali i bez gubitka modnih elemenata, savremenih jednostavnosti i oštrih karakteristika.

U kućnoj dekoraciji ima veliku popularnost lustera, iz dugačke istorije plovidbe u Španiji, ima plemenito i lijepo izgled kristalnog lustera koji su visoko pohvalili potrošači. Sledeća je mala serija za sve koji će predstaviti kristalni luster!

1 Kristalni luster Uvod

Kristalni lusteri su napravljeni od vještačkih kristalnih lustera sa čudesnim, plemenitim karakteristikama. Opšte modeliranje Unique, ima vrlo visoku estetsku vrednost. Kristal je simbol čistoće i plemstva, a kristalno osvetljenje predstavlja i svetlost i nadu.

2 Saveti za odabir kristalnog lustera

Prvo: Bezbednost prvo, kupujete kristalno svetlo da vidite da li možete izdržati ovu težinu.

Drugo: Ukupna kolokacija, boja osvetljenja, oblik, stil, Kristalni luster mora biti ukrašen unutrašnjim nameštajem i stilom podudaranja, odjeka. Umjesto štrumanja na kolaču, sjajno osvetljenje je suvišno. Prilikom izbora boje sijalice, pored tona interijera sa bojom, naravno, Crystal Chandelier može se zasnivati i na ličnim preferencama. Veličina, tip i broj sijalica treba da budu u skladu sa veličinom sobe, ukupnom površinom, visinom u zatvorenom i tako dalje.

3 kristalni luster Održavanje i čišćenje

Prvo, izgradnja radne stolarije: ako nema hidraulične automatske lestvice za podizanje, onda za izgradnju jednostavne, sigurne može biti degradirana radna platforma, visina platforme Crystal Chandelier do osobe koja će ustati, jedinstveni oblik kristalnog lustera, majstor može dodirnuti najvišu tačku sijalice.

Drugo, kristalne perle brisanja: kada brisati perle, mora imati mekanu krpu obojenu deterdžentom finom razrijeđenom vodom, a nežno u pozadini kristalnog perlica istovremeno obrišite (obrišite kad zgloba ne može da se ščepi da se povuče, tako da kako ne bi prekinuli nijansu).

Treće, držite ravnotežu tela svetlosti: Ako želite ukloniti sve perlice čišćenja, velike sijalice treba obratiti pažnju na ravnotežu svetlosti kada je perlica pokvarena, Crystal luster ne rastavlja jednu stranu, a zatim sa druge strane nagiba karoserije svetlosti, što dovodi do svetlosti tela ili deformacije spoljašnjeg rama;

Četiri, dodatna oprema za brisanje: U brisaču, dodaci, mekane tkanine ne potapaju u vodu, naročito se ne mogu obojiti vodom od alkohola, kako bi se izbjeglo brisanje zaštitne folije izvan plastičnog sloja, utjecati na površinu sijalice efekat kadra.

Pet, obratite pažnju na sigurnosni postupak: Obrišite držač sijalice, odsečite napajanje, Crystal luster sijalice treba ukloniti i zatim ugraditi, sijalica u odgovarajući, previše labavi, imati loš kontakt; suviše tesko može sjebati sijalicu.

Šest, blagovremenu zamjenu pribora: pronađene perle spojne boje ružne mrlje, lijepe, lako razbijene, najbolji način za razmjenu;