Dom > Vijesti > Sadržaj

Lampa poda emituje nežan sjaj

Nov 03, 2017


Podna svetiljka samo kao lokalno osvetljenje, ne može uzeti u obzir cijeli prostor, a mobilno praktično, može efikasno da lokalno područje stvori topli efekat. Ako je metoda osvetljenja podne lampice direktno nadole prema dolje, pogodna je za čitanje i tako dalje, može se podesiti celu promenu svjetlosti u slučaju indirektnog osvjetljenja. Podna lampa treba da bude ispod 1-2-1,8 metara iznad zemlje.

Podna svetiljka ima reflektor kupole, jednostavan i velikodušan, predivan izgled, dekorativno jak. Danas je kupola kupole popularnija, oblik svjetla, oblik lanterije se više koristi. Podne svetiljke Takođe možete napraviti domaće pokrivače, kao što su upotreba filmskog bijelog filma i slika izrađena od velikog sjaja, veoma zanimljiva.

Nosač podne lampice je izrađen od metala, rotirajućeg drveta ili materijala koji koristi prirodni oblik. Izbor ili proizvodnju konzole i osnove, usta se poklapa sa lampom, ne može imati "mala osoba nositi veliku kapicu" ili "fino visok Dai Hat" neravnoteža smisla.

Ugaona svetiljka, takođe pripada podnoj lampi i tako dalje, takođe je veća veličina sijalice, ali se dodaje na visoko i nisko sedište. Iz funkcije uglovne lampice i podne svetiljke isto, iz modela, čini se boljom sedimentom i elegantnošću, često je bočica, cilindrično telo, podne svetiljke s kišobranom ili kupolom u obliku cevi, za sofu ili ugao nameštaja, veoma lijepo.

Koncept i karakteristike podne lampice

Kada gledate TV, možete postaviti set na stolu za sofu ili postaviti podno svetlo na tlo, Floor Lamps emituje blagi sjaj da smanjite svetlo televizijskog ekrana na iritaciju oka.

Dnevna soba sa sofom može ukrašiti podnu lampu iza sofa. Ne samo da bi osigurali svoje potrebe za čitanjem, već i neće uticati na gledanje televizije u porodici. Visina podne svetiljke je uglavnom 115-135cm, ako možete podesiti ugao visine ili sjene najboljeg. Oblik i boja svetiljke trebaju biti kompatibilni sa nameštajem dnevne sobe.

Ako je neophodno, takođe možete udariti svetlo na podu, koristi se kao osvetljenje pozadine, podesite visinu lampice da promeni prečnik otvora blende, kako bi se kontrolisala jačina svetlosti, stvorila mračnu ljepotu.

Mnogi ljudi imaju naviku čitanja i pisanja noću, Floor Lamps spavaća soba je intimna, tako da je prikladno stisnuti malu studiju u spavaćoj sobi bez uznemiravanja porodice. Možete dizajnirati mali stol za krevet, takođe možete dizajnirati kancelariju za dvokrevetne kancelarije koja je suspendovana u vazduhu, plus podna lampa, topla i koncizna mala studija nalazi se u spavaćoj sobi.