Dom > Vijesti > Sadržaj

Staklo luster može stvoriti dobra atmosfera

Jul 01, 2017

Kada možemo ukrasiti kuću, često možemo izabrati stakla lusteri kao lijep i praktičan dvije stvari. Danas, cvjetanje za svakoga da koristi Oh ~ ~ ~ staklo luster instalacije Raiders gurnuti svima ~ ~ ~

U uređenje doma, stakla nakit je jedan od najpopularnijih robe, staklo luster staklo ne može, nakon svega, i drugi luster materijal u odnosu na ovaj put, luster staklene instalacije Raiders je posebno važno, a moramo biti instalirati prije, prvo shvatiti neke od ugradnja stakla lusteri platiti posebnu pozornost na pitanje, kako bismo izbjegli nepotrebne nezgode ~ ~ ~ tako, da biste saznali o ugradnja stakla luster Raiders ~ ~ '' '

Stakla zbog svoje bogate boje, dekorativni efekt je dobar, i više koristi u luster ukras. Sa staklom učiniti lustera, iako je lijepo i praktično, staklo luster, ali u odluci da za lustere prije Trebate izabrati dekoraciju stakla koristite staklo.

1 prednosti stakla lusteri

Staklo ima za posljedicu proširenje prostora, ako visina je vrlo visoka, možete koristiti staklo ogledala učiniti lustera, smanjiti osjećaj prostora pritisak. Istovremeno jer staklo odražava svjetlo sposobnost je bolji sa upaljenim svjetlom, staklo luster možete stvoriti dobru atmosferu.

2 izbor materijala

Više vrsta stakla, koje obojenog stakla, pjeskarena stakla zbog ukrasne učinak je posebno dobar, dobar materijal veze lustera. Osim toga, za sigurnost korištenja, sigurnosno staklo treba koristiti dlijeto stakla i ostale dijelove koje lako negativno. U ovom trenutku, Kina predviđena kaljeno staklo i laminirano staklo sigurnosno staklo.

3, debljina stakla je potrebno

Staklo luster u upotrebi stakla materijal postoji vrlo bitna stvar je debljina granica, jer staklo od velikih, zbog sigurnosti razloga luster stakla debljine općenito regulira se 5-8 mm.

Stakla lusteri služe za prolaz lustera, staklo luster ali ne trebaju stakla na lusterima, čak i ako su izrađeni od metala, drva ili gipsa.

WC luster može biti koristio boju stakla, ne blijede i igraju ulogu u ogledalu, poboljšane dekorativnost.

Kada koristite staklo luster u dnevnoj sobi, širina stakla je kao malen kao moguć jer staklo ima siromašnih otpornost na savijanje i ne radi.

Ugradnja luster treba biti oprezan

Samom staklu je relativno krhak, instaliran na lusteru, ako je pala, to je lako povrijediti. Stoga, fokus ugradnja stakla lusteri je kako bi se osiguralo da staklo će pasti. Evo pogled, luster stakla što se može učiniti tako da se staklo ne bi ispadala.

1, luster staklene fiksne metoda

Metoda 1: Ljepilo metoda

Vrhu sa kobilice baze, a zatim kobilice na pečat sloj, najčešće korištene Jiufei ljepljene, izravnavajuće i onda ljepljive stakla.

Metoda 2: modeliranje tlaka metoda

Sa ljepljene učiniti nakon oblik stakla staviti gore, možete upotijebiti drveni linije učiniti pritiska staklene fiksne, također možete koristiti inox ploča oblika fiksne.

Metoda 3: sa lak za učvršćivanje

Nokat je fiksna i staklo luster je montiran na postolje sa oglašavanje noktiju.

2, staklo luster instalacije mjere opreza

Instalirati prije instalacije pod

Stakla lusteri imaju zajedničku stvar je morati odigrati kat, generalno 9% ljepljene sa šperploča.

Sve izložene izložene zavarivanja, stakleni tanjur mora biti instaliran prije anti-rđa boje. Drveni okvir i strukturu kontaktne površine treba biti antikorozivna tretman, kobilice bez ljepila, boje kist biti zaštitna 2-3 stupnja.

Staklo luster zaštitu i čišćenje

U staklo luster procesa instalacije, stakla luster ili nakon instalacije, treba obratiti pozornost na zaštitu od stakla. Osim toga, nakon instalacije prvi put dodatno očistiti, ubuduće morati redovito čistite. Kako bi se osigurala sigurnost i ljepota stakla lusteri.

1, ugradnja stakla tanjur nježno

Ugradnja stakla treba obratiti pozornost na pažljivo, Ne dirajte staklo i staklo boje boje, rukovanje treba nositi rukavice, kako bi se spriječilo grebanje. Velika čaša može biti brisanje sa staklo naivčina.

2, redovito čišćenje stakla lusteri

Prema lusteru obraštaj stupnja, utvrditi broj čišćenja i ciklus, čišćenje barem jednom godišnje.

3, pravovremeno popravak zamjena

Ako brtvilo je pronašao otpasti ili oštećen, to treba odmah popraviti ili zamijeniti. Redovito kontrolirati na nosive Čelične unutar luster, staklo luster ako hrđe treba hrđe boje. Kada pronađete staklo je labav, je potrebno pronaći razloge i popravak ili zamjena.

4, pronašao da pukotine treba odmah ojačati

5, posebne okolnosti obratite pozornost na provjeri

Prilikom potresa, požara i drugih prirodnih katastrofa, katastrofa nakon stakla luster sveobuhvatnu inspekciju. Osim toga, pravovremeno stakla luster u normalnoj upotrebi, svakih 5 godina moraju sveobuhvatnu inspekciju.