Dom > Vijesti > Sadržaj

Postoji mnogo stilova lustera

Sep 07, 2017


Sada, postoji mnogo stilova lustera na tržištu luksuznih i dostojanstven, i jednostavan i elegantan. Ali moderan privjesak svjetiljka više čini srce mladu osobu za vas, jer u ujedinjuje luster, uređenje interijera ne samo mogu postići estetski učinak, ali i vrlo praktičnim, luster od strane mnogih potrošača uslugu i voli.

Lusteri su kombinaciju suvremenih elemenata i potraga za jednostavan, alternativne i Stilski lustera. Uglavnom se koristi u materijal je snažan osjećaj metala, zajedno s alternativne okus stakla. Uglavnom u bijelo i metalne boje, posebno pogodan za jednostavan vjetar uređenje doma za ukrašavanje kolokacija. Njegov način izražavanja, mimo puno od potjere jednostavnosti, luster potjere alternativne potrošači usluga i kao.

Lusteri su naširoko koristi u domaćinstvu, zbog svoje prednosti da privuče ljude. On ima razne oblike, jeftin, i ne kao težak za čišćenje, sa svim vrstama boje za vas da izaberete iz, luster je sada više popularan među mladim ljudima.

Za ukras u kući, lusterima igraju važnu ulogu u uređenje. I dnevnom boravku je dodatno ostati izvan spavaonice najdulji mesto, tako dnevni boravak privjesak svjetiljka izbor je vrlo važno, stil također mnogi, na primjer: kristalni lusteri, kineski lustera, europski lustera, skalp papir lusterima i tako imati kao romantična kao i toplom, Ukratko, žele je Svijetao i ugodan. Luster svakoj osobi ovisno njihove preference, osobnost, dekoracija stil odabrati svoje omiljene privjesak svjetiljka tip.

1, na izbor lustera, s jedne strane razmotriti visina soba i zatvorenim prostorima, debljina luster treba biti manja od maksimalnog promjera trećinu, luster pokrivaju površinu od vrha neto visina i debljina Odkuda je prikladnija od 1. S druge strane, obratite pozornost na kvalitetu svjetiljke. Jedno je vidjeti privjesak iznad lampa, bi trebao nositi težinu cijelu lampu, kvaliteta privjesak je vrlo važno. Općenito govoreći, luster kvalitet dobre lampe iznad metalni privjesak je deblji. Drugo, vidjeti staklo na luster ili imitacija kvalitete kristala koje možete izabrati boju, svjetlinu dobar materijal. Treći je vidjeti luster proizvode srodne pribor, kao što su plastične dijelove, iako je to u detalje, ali kako izabrati luster je vrlo važno, dobar plastični dijelovi imaju dobru izolaciju, anti-izgaranje funkcija, to je obiteljska sigurnost bi se izbjegla, pa ovo je vrlo važno, dobar materijal nije lako probiti, nije lako mijenjaju boju i tako dalje, ovo je karakteristika, luster potrošača u kako odabrati visi osvjetljenje mora posvetiti pozornost.

2, ovisno o veličini kuće, odaberite odgovarajući luster nego koloni prema visini kuće, odabir odgovarajuće luster. Provjerite je li pod 2,2 metra na dnu luster.

3, prema dekoracija stil kuće, odaberite odgovarajući stil lustera. Ako dekoracija stil kuće je Evrope, odaberite odgovarajući stil lustera.

4. izvorni dio privjesak svjetiljka električna inspekcije. Luster mnoge lusteri se koriste željezo materijalima, proizvod vodljivost je jaka, tako u kupnju lustera potrošač treba obratiti posebnu pozornost na sigurnost privjesak svjetiljka dijelova.

5, najbolja kupnja lusteri mogu biti izvor svjetlosti instalirane ušteda energije svjetiljka ili svijećnjak, što se tiče moguće niste odabrali da imaju oplata slojem lustera, luster galvanizaciju sloj ukrašen lusteri od svakodnevnog korištenja lako oksidacija kap, utječe na izgled proizvoda.

6, privjesak svjetiljka održavanje čist općenito ljepše lustera obično imaju složeniji modeliranje i abažur, mokro i prašnjave, lampe često hrđa, boje, abažur potamne od prašine. Najbolje ne koristite vodu za čišćenje lampe, ne koristite vlažnu krpu odmah nakon svjetlo obrisati, luster jer žarulja visoka temperatura lako puknuti.

Luster stil ima različitih načina da Izaberite luster, bez obzira kako odabrati konačni služi za osvjetljenje i ljepotu najbolju kombinaciju iznad male serije jednostavan sažetak ne znam ako je pomoć za vaš izbor!