Dom > Vijesti > Sadržaj

Postoji mnogo stilova lustera

Aug 16, 2017


U uređenje doma, lusterima značajnu ulogu dekorativne. I dnevni boravak je uz spavaću sobu izvan Najduži mjesto za boravak, pa izbor dnevnog boravka lusterima je vrlo važno, stil je također mnogo, kao što: kristalni lusteri, kineski lustera, europski lustera, skalp lustera, itd., kao romansa, kao topla, uvijek žele je Svijetao i ugodan. Luster Svatko može prema vlastite Preferencije, karakter, dekoracija stil odabrati svoje omiljene luster tip.

1, na izbor lustera, s jedne strane razmotriti visina soba i zatvorenim prostorima, luster debljine trebaju biti manje od trećinu od maksimalnog promjera luster, luster luster poklopac od vrha neto visina i luster debljina omjer 1 prikladnije je naprotiv da obratite pozornost da vidim kakva je kvaliteta same žarulje. Prvo, gledaj na vrhu privjesak, to nositi teret cijele lampe, kvaliteta privjesak je vrlo važno. U opće, kvalitetnih lampe iznad metalni privjesak uglavnom deblji. Drugo, pogledajte dlijeto iznad stakla ili imitacija kvalitete kristal, iz boja, svjetline, luster Odaberite materijal je dobar. Tri je gledati na lusteru proizvode srodne pribor, kao što su plastične dijelove, iako je to u detalje, ali kako izabrati luster je vrlo važna stvar, dobre plastične dijelove uz dobru izolaciju, anti-koji gori djelovanje, koje su doma mora biti zasigurno, luster pa ovo je vrlo važno, slijedi dobar materijal nije lako probiti, nije lako promijeniti boju, i sl., ovo je svojim karakteristikama potrošača u izboru kako obratiti pozornost na rasvjetu.

2, ovisno o veličini kuće, odaberite odgovarajući luster od stupca; prema visini kuće, odaberite odgovarajući luster. Kako bismo osigurali da je jako važno da najniža točka luster visok 2,2 metra.

3, prema kuća dekoracija stil, odaberite stil lustera. Ako je dekoracija stil kuće europski, odaberite odgovarajući stil luster.

4, luster originalni dio inspekcije. Mnogi lusteri izrađeni su od željeza materijal, proizvod vodljivost je jaka, pa kada kupnja lustera potrošača treba posvetiti posebnu pažnju s čuvarima sigurnosne značajke lustera.

5, nabavku lusteri kada najbolja kupnja može biti instaliran ušteda energije svjetlosti izvora ili dolazi sa lusterima, luster je najdalje moguće da ne odabrati oplata luster, galvazirani dekorativni lusteri u svakodnevnu uporabu od lako da padaju, utječu na proizvod prekrasna.

6, luster održavanje opće ljepše lusteri su obično složeniji oblik i abažur, ako prašine i prašine, lampe su često lako hrđa, Diaoqi, hlad zbog prašine i postaju sve više tamno. Očistiti lampa s vodom, ako ne odmah nakon uključivanja svjetla sa mokrom krpom obrisati, jer visoka temperatura vode lako puknuti.

Postoji mnogo stilova lustera, postoji mnogo načina odabrati lustera, luster bez obzira kako izbori, konačni služi za osvjetljenje i najbolja kombinacija ljepote.