Moderna kreativna geometrijska stolna svjetiljka

Opis proizvoda Certifikacije Informacije o kompaniji O nama Tvornica rasvjete Zhongshan Rebecca već dugi niz godina fokusira se na proizvodnji unutarnjih ukrasnih svjetiljki visoke klase. Naša linija proizvoda se kreće od hotelskih lampi, lampi u evropskom stilu do modernih i klasičnih svjetiljki. Više ...

Detalji o proizvodu
opis proizvoda
Certifikati
Informacije o kompaniji

O nama

Tvornica rasvjete Zhongshan Rebecca već dugi niz godina fokusira se na proizvodnji unutarnjih ukrasnih svjetiljki visoke klase. Naša linija proizvoda se kreće od hotelskih lampi, lampi u evropskom stilu do modernih i klasičnih svjetiljki. Preko tisuća dizajna proizvoda pomoći će vam da lako pronađete svoje idealne predmete.


Sa bogatim iskustvom u polju osvetljenja i obavljanjem izvoznih poslova više od 8 godina, možemo vam ponuditi najbolja rešenja za osvetljenje za vaše hotele, odeljenja, stambene kuće, vile i letovališta. Pružamo pouzdane usluge nakon prodaje, konkurentne cijene i proizvode dobre kvalitete.

FAQ

1. Mogu li dobiti som uzorke? Koliko dugo mogu dobiti uzorke?

Čast nam je ponuditi vam uzorke za provjeru kvaliteta, a trajat će 20-25 dana.2. Možete li pružiti certifikat za svoje proizvode?

Možemo pružiti certifikat poput CE, UL.3. Koje je vrijeme otpreme?

Obično traje oko 35-50 dana. Ali tačno vrijeme isporuke može biti različito za različite narudžbe ili u različito vrijeme.4.Mogu li miješati različite predmete u jednoj posudi?

Tes, različiti predmeti se mogu pomiješati u jednom spremniku, ali količina svakog predmeta ne smije biti manja od MOQ.5. Hoćete li isporučiti pravu robu kao naručenu? Kako da vam verujem?

Da hocemo. Imamo dobru suradnju sa brojnim izvrsnim dobavljačima materijala, a mi ćemo osigurati da naši proizvodi budu 100% inspekcijski prije pakiranja.


Hot Tags: moderna kreativna geometrijska stolna svjetiljka, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, kupiti, na prodaju
Upit

Moglo bi vam se i svidjeti