Vrtna zidna lampa za kocke podesiva aluminijumom

Opis proizvoda Certifikacije Informacije o kompaniji Zhongshan Rebecca Rasvjeta Tvornica se već dugi niz godina fokusira na proizvodnju unutarnjih ukrasnih svjetiljki visoke klase. Naša linija proizvoda se kreće od hotelskih lampi, lampi u evropskom stilu do modernih i klasičnih svjetiljki. Preko hiljada ...

Detalji o proizvodu
opis proizvoda
Model
072511
Veličina
100 * 100 * 100 mm
Sijalica Watt
6W
materijala
Aluminij
Cover Material
BELA, crna
Certifikati
Informacije o kompaniji


Tvornica rasvjete Zhongshan Rebecca već dugi niz godina fokusira se na proizvodnji unutarnjih ukrasnih svjetiljki visoke klase. Naša linija proizvoda se kreće od hotelskih lampi, lampi u evropskom stilu do modernih i klasičnih svjetiljki. Preko tisuća dizajna proizvoda pomoći će vam da lako pronađete svoje idealne predmete.


Sa bogatim iskustvom u polju osvetljenja i obavljanjem izvoznih poslova više od 8 godina, možemo vam ponuditi najbolja rešenja za osvetljenje za vaše hotele, odeljenja, stambene kuće, vile i letovališta. Pružamo pouzdane usluge nakon prodaje, konkurentne cijene i proizvode dobre kvalitete.

FAKTORSKA RADIONICA
PAKOVANJE
FAQ

1. Mogu li dobiti som uzorke? Koliko dugo mogu dobiti uzorke?

Čast nam je ponuditi vam uzorke za provjeru kvaliteta, a trajat će 7-15 dana.2. Možete li pružiti certifikat za svoje proizvode?

Možemo pružiti certifikat poput CE, UL.3. Koje je vrijeme otpreme?

Obično traje oko 35-50 dana. Ali tačno vrijeme isporuke može biti različito za različite narudžbe ili u različito vrijeme.4.Mogu li miješati različite predmete u jednoj posudi?

Da, različiti predmeti se mogu pomiješati u jednom spremniku, ali količina svakog predmeta ne smije biti manja od MOQ.5. Hoćete li isporučiti pravu robu kao naručenu? Kako da vam verujem?

Da hocemo. Imamo dobru suradnju sa brojnim izvrsnim dobavljačima materijala, a mi ćemo osigurati da naši proizvodi budu 100% inspekcijski prije pakiranja.


Hot Tags: aluminijska podesiva vrtna zidna svjetiljka, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, kupujte, na prodaju
Upit

Moglo bi vam se i svidjeti